Μοιράσου το άρθρο

 

Πριν από λίγη ώρα, στους συναδέρφους του makeleio.gr, δόθηκε δήλωση από τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο. Το γιατί επέλεξε ο ίδιος, τώρα, να δώσει δήλωση στη δημοσιότητα, το γνωρίζει μόνον ο ίδιος.

“Πληροφορούμαι, εδώ και αρκετό καιρό, ότι είσαι επικεφαλής και εμπνευστής των μηχανισμών παρακολούθησης (και όχι μόνον) πολιτικών, δημοσιογράφων, πολιτών και επιχειρηματιών που εξαιτίας σου και του μπάρμπα σου του ψεύτη, καταστρέφεται ο τόπος. Απ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ εξακολουθεί να παρακολουθεί και ομάδα τραπεζιτών, ανθρώπων του επιχειρείν και ασφαλώς όλου του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ, εφημερίδος και site αλλά και των προσωπικών μου τηλεφώνων, τηλεφώνων δικηγόρων μου, προσώπων της οικογενείας μου και άλλων με τους οποίους συνεργάζομαι επαγγελματικά και ότι ψάχνεσαι πολύ μαζί μου. Ξέρεις εσύ, Δημητριάδη.

Και ξέρω και εγώ, χωρίς να υποκλέπτω, με ποιους μιλάς, τι σχεδιάζεις, με ποιους τα σχεδιάζεις, ποιους θέλεις να βλάψεις, ποιους να υπονομεύσεις και με ποιους παραβατικούς συναγελάζεσαι. Νομίζω πως το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδος που εργάζομαι, σου έδωσε ένα δείγμα, για το ποιους έχεις μαζέψει γύρω σου. Ένα σκυλολόι “ζώων” που λένε ότι “ότι τους διατάζεις πληρώνοντάς τους, να κάνουν ότι τους λες”.

Κόπιασε λοιπόν να τελειώνουμε μαζί σου. Εάν θες να με βρεις, μην κάνεις τον κόπο να τους βάζεις να παρακολουθούν τις κινήσεις μου και τα βήματά μου, γιατί και εσύ και αυτοί θα φάνε τα μούτρα τους. Και άσχημα. Φαίνεται, φιλαράκο, ότι το αίμα είναι στο πετσί σου, γιατί πιτσιρικάς, το έβλεπες συνέχεια μπροστά σου.

Είμαι πολίτης γνωστής επαγγελματικής διεύθυνσης και δεν μασάμε ούτε από “Γαβαλάδες” ούτε από άλλα καθιζήματα.

Στην ΓΑΔΑ, υπάρχει μία συμπληρωματική κατάθεση για σένα. Σε κατονομάζω για πολλά. Στην έστειλε με email, αυτός ο Δάβαλος, διοικητής Ασφαλείας, που όταν ήρθε εκεί ο πληρεξούσιος δικηγόρος μου, ο Νίκος Αντωνιάδης, με το ένα χέρι υπέγραφε και με το άλλο, μίλαγε στο κινητό μαζί σου. Είστε πια σε αδιέξοδο. Και μετράτε όλοι βδομάδες από το ξήλωμα.

Δεν θα ξανασχοληθώ μαζί σου. Εαν δεν σε μαζέψουν οι σημερινοί της ΕΛ.ΑΣ, θα σε μαζέψουν οι άλλοι που θα έρθουν. Και εάν δεν σε μαζέψουν ούτε αυτοί, τότε θα σε πάρω εγώ από το χεράκι, για να πάμε στον εισαγγελέα για το πιο μεγάλο κελί. Μέχρι και 12 χρόνια. Και ότι λέω, το κάνω. 

Δημητριάδη, πες στον μπάρμπα σου, τη σύζυγο και στα αφεντικά σας, τους επιχειρηματίες που σας ταΐζουν, ότι το παιχνίδι χάθηκε. Οι μέρες σας τελείωσαν. Μαζευτείτε. Απλές κουβέντες. Ξέρουμε τα πάντα για σας, δεν ξέρετε τίποτα για τα δικά μας και τι σας ετοιμάζουμε από δω και πέρα, δημοσιογραφικά. Το πουλόβερ ξηλώθηκε Δημητριάδη. Είστε παρελθόν”.

makeleio.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις