Βρέθηκαν συνολικά 11 δενδρύλλια και βλαστάρια κάνναβης ύψους έως 50 εκατοστών
Έναν μεγάλο χώρο στην εξ ίσου μεγάλη αυλή του σπιτιού του στη Χίο είχε μετατρέψει σε φυτώριο κάνναβης ένας αλλοδαπός, αλλά τα εκκολαπτόμενα δενδρύλλια δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν καθώς εντοπίστηκαν αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που συνέλαβαν τον καλλιεργητή.
Μετά από στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του αλλοδαπού και βρήκαν στην αυλή τον χώρο όπου καλλιεργούσε έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 25 ως 50 εκατοστών, καθώς και πέντε βλαστάρια κάνναβης ύψους 10 ως 23 εκατοστών.
Το φυτώριο ξεριζώθηκε και κατασχέθηκε και σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις