Απο «φιλοσυριζαίο» τώρα τον εμφανίζει «φιλοχουντικό», ενώ υμνεί τον Φλώρο που της έσφιξε το χέρι στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του στο ΑΠΘ.

H θαυμάστρια και υμνήτρια του στρατηγού Φλώρου δόκτωρ Άννα Κωνσταντινίδου εξακολουθεί να «τιτιβίζει» στο «Χ» και να προκαλεί τον υπουργό Άμυνας με προκλητικούς υπαινιγμούς.

Αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τον εμφάνισε ως φιλοσυριζαίο γιατί ακύρωσε την λίστα εξοπλισμών που είχε καταρτιστεί επι ημερών Φλώρου, σήμερα αφήνει σαφή υπονοούμενα ότι ενδεχομένως να είναι και «φιλοχουντικός»!

IMG 5173 e6a5a

Η κα Κωνσταντινίδου σχολιάζοντας την φωτογραφία με το άρμα που ανάρτησε ο υπουργός Άμυνας για τον εορτασμό του Πυροβολικού ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας με δηκτικό ύφος γράφει στο X: «Φαντάζομαι, κ.Υπουργέ, δεν είναι το τανκ απ’όταν οι ΕΔ ήταν απέναντι στον λαό»

IMG 5175 d7f56

Μια ώρα πριν την ανάρτηση με χυδαίο υπονοούμενο αμφισβήτησης των δημοκρατικών πιστεύω του υπουργού Άμυνας, η εν λόγω κυρία είχε κοινοποιήσει στο «Χ» φωτογραφία της με τον στρατηγό Φλώρο από εκδήλωση στο ΑΠΘ και το διθυραμβικό λεζάντα: «Από την εκδήλωση Τιμής στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο από το ΑΠΘ… Μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου»! Και τα Νικολοβάρβαρα καλά κρατούν.

Δ.Β.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις