Κολομβία και Κούβα θα μπορούσαν να αποτελέσουν πιθανούς επόμενους στόχους των ΗΠΑ
Περίληψη άρθρου
- •Κλιμάκιο της CIA και ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ βρίσκονται στη Βενεζουέλα με στόχο τον Νικόλας Μαδούρο.
- •Η Ουάσιγκτον επιδιώκει να συλλάβει ή να εξουδετερώσει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας.
- •Αμερικανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι Κολομβία και Κούβα μπορεί να είναι οι επόμενοι στόχοι.
- •Ο δηλωμένος στόχος της επιχείρησης είναι η καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών και η εξουδετέρωση κυκλωμάτων διακίνησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη πλήρως επιβεβαιωθεί, κλιμάκιο της CIA και ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ βρίσκονται ήδη εντός της Βενεζουέλας με έναν και μόνο σκοπό: να συλλάβουν ή να εξουδετερώσουν τον Νικόλας Μαδούρο. Οι εντολές που φέρονται να έχουν λάβει είναι σαφείς, καθώς η Ουάσιγκτον επιδιώκει να φέρει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας στα χέρια της.
Την ίδια στιγμή, Αμερικανοί αξιωματούχοι αναφέρουν πως μετά τη Βενεζουέλα, η Κολομβία αλλά και η Κούβα θα μπορούσαν να αποτελέσουν πιθανούς επόμενους στόχους των ΗΠΑ, στο πλαίσιο —όπως υποστηρίζουν— της καταπολέμησης του εμπορίου ναρκωτικών και της εξουδετέρωσης μεγάλων κυκλωμάτων διακίνησης.
*Φωτογραφία αρχείου
newsbreak.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































