⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΣε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
Τα στοιχεία του δράστη της διάρρηξης στο σπίτι μιας γυναίκας σε περιοχή της Ημαθίας, που είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο, εξακριβώθηκαν από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας οι οποίοι εντόπισαν και αυτόν που αγόρασε ένα από τα κλοπιμαία.
Ο δράστης είχε κλέψει από το σπίτι μία τηλεόραση και ένα τάμπλετ συνολικής αξίας 670 ευρώ και στην συνέχεια πούλησε σε έναν γνωστό του την κλεμμένη τηλεόραση, η οποία βρέθηκε στην κατοικία του και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό της. Σε βάρος των δύο ανδρών, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος αντίστοιχα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Ξήλωναν τα υδραυλικά σπιτιού για να τα πουλήσουν
Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αχιλλείων δύο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων, οι οποίοι εντοπίστηκαν την στιγμή που προσπαθούσαν να ξηλώσουν την εξωτερική υδραυλική εγκατάσταση ενός σπιτιού στην περιοχή Πέραμα της Κέρκυρας. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής, ενώ κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν.
Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Σκύδρας η διάρρηξη που είχε γίνει τον Αύγουστο στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή της Πέλλας, από το οποίο είχαν κλαπεί 380 και ευρώ ένα κινητό τηλέφωνο. Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης ήταν ένας Αλβανός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.
protothema.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


















































