⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΨάχνοντας καταφύγιο στο «η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα» οι γαλάζιοι Αλεξοπούλου και Λαζαρίδης προκλητικά ζητούν και τα ρέστα στον Θανάση Γλαβίνα του ΠΑΣΟΚ που ζητά διερεύνηση των σκανδάλων και στηλιτεύει τη στάση του Γρ. Δημητριάδη για την υπόθεση των υποκλοπών. Προκαλούν μάλιστα τον τελευταίο να μηνύσει τον Θανάση Γλαβίνα για να πάρουν την πληρωμένη απάντηση «Εδώ είμαι».
«Γαλάζιο τείχος» προστασίας στον Γρηγόρη Δημητριάδη υψώνουν οι Χριστίνα Αλεξοπούλου και Μακάριος Λαζαρίδης και προκλητικά ζητούν τα ρέστα στον Θανάση Γλαβίνα του ΠΑΣΟΚ που ζητά διερεύνηση των σκανδάλων και στηλιτεύει τη στάση του πρωθυπουργικού ανιψιού για την υπόθεση των υποκλοπών.
Προκαλούν μάλιστα τον πρώην γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού, που άφησε άφωνο το πανελλήνιο με τις πρόσφατες δηλώσεις του, να κάνει μήνυση στο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που ασκεί κριτική.
Ο Γλαβίνας για τον Δημητριάδη
Ο Θανάσης Γλαβίνας «σήκωσε το γάντι», ο εκφοβισμός δεν πέρασε. «Τη συνέντευξη Δημητριάδη την έκανε το ΠΑΣΟΚ; Έχουμε ευθύνη εμείς που βγαίνει ένα πρώην στέλεχος, ή ένα νυν στέλεχός σας, ο οποίος μαθαίνω ότι ελέγχει τον κομματικό μηχανισμό, και επιδεικνύεται για τις επαφές του με τα στελέχη σας σε όλη την Ελλάδα; Μάλιστα τον επευφημούν και μου κάνει τρομερή εντύπωση. Λέει αυτά που λέει, μιλάει με όρους μαφίας, και δεν βγαίνει ένας από εσάς να πει κάτι…», ανέφερε (ΣΚΑΪ) σε πάνελ έχοντας απέναντί του, τον «γαλάζιο» Στέλιο Πέτσα.
Με τη μνημειώδη δήλωση Δημητριάδη: «Μπήκα μπροστά για να μείνει άθικτο το αφεντικό» να αποτελεί στίγμα για την πολιτική ζωή του τόπου ο Θανάσης Γλαβίνας, απευθυνόμενος στον Στέλιο Πέτσα αναρωτήθηκε: «Τι σημαίνει αυτό;» με τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας να ξεγλιστρά με μισόλογα τύπου «ο Γρηγόρης ο Δημητριάδης είναι φίλος μου, τον υπερασπίζομαι» αλλά και προτροπές «πρέπει να αναλύσετε τη συνέντευξή του, και να μη μένετε σε ταμπέλες».
Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ απάντησε «να τον χαίρεστε» και δήλωσε: «Κατανοώ ότι φοβάστε και τον έχετε από κοντά…» με τον Στ. Πέτσα να συνεχίζει να πετά τις μπάλες στην εξέδρα περί «τιμωρίας από τον ελληνικό στις εκλογές» και στις επόμενες δημοσκοπήσεις «αντί να πηγαίνετε προς τα πάνω, θα εξακολουθήσετε να πηγαίνετε προς τα κάτω…».
Οι απευθείας αναθέσεις
Ο Θανάσης Γλαβίνας εκτός από το θέμα των υποκλοπών ανέδειξε και το θέμα των απευθείας αναθέσεων που «μπορεί να είναι εργαλείο υλοποίησης έργων, όχι εργαλείο υλοποίησης πλουτισμού φίλων της Νέας Δημοκρατίας».
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































