Παραδόθηκε και ο 26χρονος που φέρεται να κατάφερε τα φονικά χτυπήματα στον 30χρονο στην Πάτρα.

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη, τα ξημερώματα της Κυριακής, μέσα σε μπαρ στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται πως τέσσερις από τους εμπλεκόμενους στην ανθρωποκτονία έχουν συλληφθεί. Αρχικά στην αστυνομία εμφανίστηκαν τρία άτομα – γνωστά πρόσωπα στη νύχτα.

Δύο εξ αυτών είναι αδέλφια 39 και 36 ετών και ο τρίτος είναι νεαρός πυγμάχος «πορτιέρης» σε διάφορα καταστήματα της πόλης. Και οι τρεις παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην αστυνομία, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους και αρνούνται τις κατηγορίες.

Δείτε βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό – ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες:

Παραδόθηκε ο 26χρονος που φέρεται να σκότωσε τον 30χρονο

Το μεσημέρι της Πέμπτης, σύμφωνα με το pelop.gr, παραδόθηκε και ο 26χρονος, ο οποίος έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας ως το πρόσωπο που κατάφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στο θύμα κατά την έξοδό του από το μαγαζί, λίγα λεπτά μετά την άγρια συμπλοκή στο εσωτερικό του κλαμπ.

«Φίλος του θύματος έβγαλε μαχαίρι»

Οι ποινικολόγοι Περικλής Πασχάκης και Χρήστος Τσόλκας, που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση των δύο αδελφών και του νεαρού πυγμάχου, σε κοινή δήλωσή τους επικαλούνται το βίντεο το οποίο όπως υποστηρίζουν δείχνει πως οι πρώτοι τρεις συλληφθέντες δεν έχουν σχέση με την ανθρωποκτονία και βρίσκονται αρκετά μακριά από το σημείο που σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.

Επίσης από το βίντεο, όπως σημιώνουν οι δικηγόροι, προκύπτει ότι μέλος της παρέας του θύματος ξεκινάει το επεισόδιο μαχαιρώνοντας τον έναν εκ των συλληφθέντων και προσπαθεί να μαχαιρώσει και έναν ακόμη με μαχαίρι που είχε κρυμμένο μέσα στο μπουφάν του.

Αντιθέτως, αναφέρουν οι δικηγόροι, «οι εντολείς μας ήταν άοπλοι». «Εμπιστευόμαστε απόλυτα την κρίση των Τακτικών Ανακριτικών και Εισαγγελικών Αρχών, στις οποίες θα αναπτύξουμε αναλυτικά τους ισχυρισμούς μας την Παρασκευή», τόνισε. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις πρώτοι κατηγορούμενοι, μετά την προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν, θα απολογηθούν στον Ανακριτή Πατρών αύριο, Παρασκευή 9 Ιανουαρίου.

Προηγήθηκε επεισόδιο με τη σερβιτόρα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρέα του θύματος πριν το αιματηρό επεισόδιο είχε προκαλέσει ένταση, όταν σύμφωνα με κατάθεση σερβιτόρας τούς ζήτησαν να μεταφέρουν το πάσο που κάθονται γιατί εμπόδιζε την πρόσβαση στην τουαλέτα.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις