Τελικά κανένα Harvard,  ούτε όμως και η θητεία στην πoλιτική σε κάνουν ΑΝΘΡΩΠΟ.

 

Δυστυχώς με την χτεσινή κίνησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε,  πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τους Έλληνες και τα παιδιά τους, αφού την ημέρα που χιλιάδες Ελληνόπουλα αν και προσπάθησαν σκληρά μέσα στη δίνη της πανδημίας και υπό εξαιρετικά αντίξοες  συνθήκες και προετοιμάστηκαν για τις Πανελλήνιες, την ώρα που πολλά από αυτά γνώρισαν την πικρή εμπειρία της αποτυχίας λόγω ακριβώς των αντίξοων συνθηκών -και όχι  λόγω ανικανότητας-  «κόπηκαν» στις εισαγωγικές εξετάσεις τους στα Ελληνικά πανεπιστήμια με νόμο που ο ίδιος ψήφισε,

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: Τρεις τρόποι για να μάθουν οι υποψήφιοι τις βαθμολογίες τους - neolaia.grφρόντισε να μας κάνει έντονα γνωστό, ακόμη και με δήλωση του κυβερνητικού του εκπροσώπου, ότι το δικό του παιδί… πέρασε στο Αμερικάνικο πανεπιστήμιο YALE, δίχως φυσικά εξετάσεις,  και ο ίδιος ως σωστός πατέρας θα πάει μαζί του για να το βοηθήσει στην αρχική του εγκατάσταση. Τόσο απλά… Γιατί ΜΠΟΡΕΙ!

 

Θα έπρεπε να γνωρίζει (αλλά στο Harvard δεν του το έμαθαν),  πως ένας σωστός πατέρας δίνει το παράδειγμα στα παιδιά του,  και δεν είναι δυνατόν την ημέρα που χιλιάδες Ελληνόπουλα θρηνούν επειδή “μάτωσαν” και απέτυχαν, αυτός να προμοτάρει φωτογραφίες με χαμόγελα, βιογραφικά του παιδιού,

Η κόρη του πρωθυπουργού πάει Yale – Την πάει ο Κυρ. Μητσοτάκης και την “επιτυχία” της κόρης του, αλλά να δείχνει, έστω, ότι συμπάσχει με τους γονείς των χιλιάδων Ελληνόπουλων.

 

Η αλαζονεία και η πολιτική και κοινωνική αναισθησία από την πλευρά του, δείχνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέπει τα Ελληνόπουλα που πέρασαν «διά πυρός και σιδήρου» τις Πανελλήνιες,  σαν να είναι «παιδιά ενός κατώτερου Θεού».

Tribune.gr | Νίκος Γεωργιάδης

Αυτή η ψευδαίσθηση είναι η κορύφωση της «πολιτικής μωρίας» του Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειάς του γενικά.

 

Ας θυμόμαστε ότι ΜΠΟΡΕΙ να συμπεριφέρεται έτσι, επειδή οι ψηφοφόροι τον έστειλαν να κυβερνήσει. Οι ίδιοι αυτοί ψηφοφόροι, που ξενυχτούσαν με τα παιδιά  τους για να διαβάζουν και από εχθές τα παρηγορούν, μέσα στην απόγνωση.

Σεξουαλική παρενόχληση: «Προσπαθεί να με αγγίξει κάτω από το θρανίο» - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ - boro.gr

Το βράδυ των εκλογών, όποτε γίνουν, θα μείνει «έκπληκτος» από την ηχηρή απάντηση του εκλογικού σώματος. Και το χειρότερο: Τότε τα «μπουκωμένα» ΜΜΕ και οι επιχειρηματικοί όμιλοι που τον στηρίζουν τώρα «αναφανδόν» θα τρέχουν να «κάνουν κολεγιά» με τη «νέα κατάσταση», λέγοντας από δω και από κει: «ρε πως μπλέξαμε με αυτόν τον τύπο, τον Κυριάκο»!

Ζ.Π

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις