Δεν υπήρξαν αναφορές για ζημιές κατά την επιδρομή των ουκρανικών drones
Μέσα σε διάστημα πέντε ωρών, η αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε 28 εχθρικά drones, ανέφερε ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σομπιάνιν σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram.
Περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος), η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (Rosaviatsiya) αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των αεροδρομίων Ντομοντέντοβο και Ζουκόφσκι για λόγους ασφαλείας.
Δεν υπήρξαν αναφορές για ζημιές κατά την επιδρομή των ουκρανικών drones. Οι ρωσικές αρχές δεν αποκαλύπτουν την πλήρη κλίμακα των ζημιών εξαιτίας ουκρανικών επιθέσεων στη χώρα, εκτός εάν αφορούν πλήγματα σε μη στρατιωτικούς στόχους.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από ουκρανικής πλευράς. Το Κίεβο έχει δηλώσει ότι οι επιθέσεις του αποσκοπούν στην καταστροφή υποδομών που θεωρούνται ζωτικής σημασίας για τη διεξαγωγή των ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






















































