«Κανονικότητα» έχουν γίνει στη χώρα οι κλοπές, με τα αυτοκίνητα να αποτελούν αγαπημένο στόχο των επιτήδειων, ειδικότερα την εποχή που οι τιμές έχουν εκτοξευθεί. Και φυσικά, τα SUV, οι πωλήσεις των οποίων βρίσκονται στα ύψη, πολλές φορές μπαίνουν στο «μάτι» δραστών.

Οι ιδιοκτήτες των κλεμμένων αυτοκινήτων απευθύνονται στις αστυνομικές αρχές, ενώ αρκετοί κάνουν αναρτήσεις στα social media, αναζητώντας πληροφορίες για το όχημά τους.

Κάτι τέτοιο έγινε και με ένα SUV το οποίο είχε κλαπεί στην Αθήνα και βρέθηκε μετά από εβδομάδες εγκαταλελειμμένο σε χωράφι, χωρίς να θυμίζει σε τίποτα το αυτοκίνητο που ήταν.

Ο λόγος για ένα Peugeot 3008 που εκλάπη τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου έξω από το θέατρο «Κιβωτός» στην Πειραιώς.

Χρήστης του Χ (πρώην Twitter) δημοσίευσε εικόνες του κλεμμένου SUV, ζητώντας από τους ακολούθους του να κάνουν μία κοινοποίηση. Τελικά, οι κοινοποιήσεις ξεπέρασαν τις 1.000.

suv_klopi_80329.jpg

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον ιδιοκτήτη του Peugeot 3008.

Το SUV βρέθηκε μεν, ωστόσο, ήταν τελείως «γυμνό». Οι επιτήδειοι που το έκλεψαν ξήλωσαν από το αυτοκίνητο ό,τι μπορούσαν και το παράτησαν στην κατάσταση που θα δείτε παρακάτω.

suv_klemmeno_6df4e.jpg

 

 

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις