Τι αναφέρει η απόφαση της ΕΛ.ΑΣ.
Η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του αυριανού ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο στάδιο Καραϊσκάκη, εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά στην απαγόρευση συναθροίσεων οπαδών.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
«Με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης από την 14:00 έως την 21:00 ώρα της 26-1-2025 περιμετρικά ξενοδοχείου του κέντρου της Αθήνας στο αστικό δίκτυο που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους:
Ιοφώντος – Θεαγένους – Γρ. Θεολόγου – Αν. Δημητρίου – Τέας – Διοχάρους – Μιχαλακοπούλου – Λ. Βασ. Αλεξάνδρου, όπου διαμένει η αθλητική αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, από φιλάθλους του ανωτέρω αθλητικού σωματείου και κάθε μηχανοκίνητης πορείας για την εμψύχωση της αθλητικής ομάδας στο πλαίσιο του αγώνα ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός την 26-1-2025 και ώρα 20:30 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
pronews.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις