Μοιράσου το άρθρο

 

Και όμως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας τον διατηρεί στη θέση του! Ντροπή για Ευρωπαϊκή χώρα.

 

Όπως τελικά αποδείχτηκε περίτρανα, ο Άδωνης Γεωργιάδης όταν απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες λέει ψέματα, προκειμένου να τους πείσει,  ότι ως κυβέρνηση τα κάνουν όλα καλά.

Αφού εχθές δήλωσε στο twiteer “…Μία τιμή υπάρχει στα 20€ στην Κύπρο σε μια εταιρεία, η οποία όπως μας είπαν οι δικοί μας γιατροί και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος σε συνάντηση που κάναμε, μας έφεραν τα χαρτιά ότι είναι πολύ χαμηλής αξιοπιστίας, κινέζικο και όχι παρόμοιο με αυτά που πωλούνται εδώ…”

 

Η ψευδής αυτή δήλωση όπως ήταν φυσικό  προκάλεσε την αντίδραση των Κυπρίων ένα βήμα πριν το διπλωματικό επεισόδιο,  και μάλιστα την παρέμβαση του γενικού ελεγκτή της Κύπρου!

 

Έτσι ο Έλληνας υπουργός έκανε “την ανάγκη φιλοτιμία” και υποχρεώθηκε σε άτακτη υποχώρηση με σχετικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Να το ξεκαθαρίσουμε: Τα PCR στην Κύπρο είναι αξιόπιστα. Ουδέποτε έκανα αναφορά στην ποιότητα των εργαστηριακών ελέγχων της, που αποδεικνύεται από την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας. Στην Ελλάδα το πλαφόν του PCR είναι στα €50 αλλά οι συνθήκες της αγοράς είναι διαφορετικές».

 

Τεκμηριώθηκε δηλαδή,  ότι ο υπουργός είπε ψέματα για την Κύπρο προσβάλλοντας ένα άλλο κράτος, και ότι οι Έλληνες πληρώνουν πανάκριβα τους μοριακούς διαγνωστικούς έλεγχους και όχι μόνο, επειδή απλώς κάποιοι μας θεωρούν πρόβατα για άρμεγμα. Και μας δουλεύουν μάλιστα.

 

Όχι ο Άδωνης δεν είναι ένας από εμάς!!! (VIDEO) αλλά μας δουλεύει όλους εμάς,  επειδή είναι έξυπνος όπως λέει…

Ζ.Σ

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις