«Τώρα ποια ακριβώς είναι η “σωστή πλευρά της ιστορίας”;»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σάββατο η Ελληνική Λύση για την σύνοδο κορυφής ΗΠΑ-Ρωσίας στην Αλάσκα. Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου σχολιάζει την στάση της κυβέρνησης και των κομμάτων μετά την συνάντηση των Ντόναλντ Τραμπ – Βλαντίμιρ Πούτιν και τις εξελίξεις που προοιωνίζεται.

«ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας και τα υπόλοιπα κόμματα που έβριζαν σκαιότατα Τραμπ και Πούτιν, ας μας πουν τώρα ποια ακριβώς είναι η “σωστή πλευρά της ιστορίας”;

Με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον είχε έγκαιρα προειδοποιήσει τους “Μπαϊντενόπουλους” και τους “ρωσοφάγους” για την εθνικά ολέθρια στάση που ακολουθούν».

Σήμερα, δυστυχώς δικαιωνόμαστε. Οι δύο υπερδυνάμεις συνασπίζονται και η Ελλάδα έχει καταφέρει να τις κάνει “εχθρούς”!»

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις