Μοιράσου το άρθρο

Επίθεση σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την προσπάθεια αποσιώπησης του σκανδάλου παρακολούθησης 17 βουλευτών!

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζει η απόφαση της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου, να υπερψηφίσει την σύσταση Εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο των υποκλοπών, η οποία όμως θα πρέπει εκτός από την υπόθεση του Νίκου Ανδρουλάκη να διερευνήσει και το τεράστιο θέμα κατασκοπείας κατά της Ελλάδας με την παρακολούθηση 17 Ελλήνων βουλευτών, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα ήταν μέλη επιτροπών υψίστης εθνικής σημασίας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Ελληνική Λύση χαρακτηρίζει ύποπτη την συμπεριφορά των τριών κομμάτων, που εξακολουθούν να παριστάνουν πως αυτή η σκανδαλώδης υπόθεση δεν υφίσταται και εμμένουν μόνο στην περίπτωση Ανδρουλάκη, ενώ εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ευθεία απειλή στην εθνική ασφάλεια της χώρας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Ελληνική Λύση συμφωνεί με την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το θέμα των υποκλοπών, η οποία πλέον της καταγγελίας του κ. Νίκου Ανδρουλάκη θα πρέπει να διερευνήσει και τις σοβαρότατες καταγγελίες για την παρακολούθηση 17 Ελλήνων βουλευτών, κάποιοι εκ των οποίων συμμετείχαν σε επιτροπές ύψιστης εθνικής σημασίας.

Η συμπεριφορά τόσο της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του καταγγέλοντος προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την συγκεκριμένη υπόθεση που παραπέμπει σε σκάνδαλο κατασκοπείας εις βάρος της πατρίδας μας, είναι εξόφθαλμα περίεργη, στα όρια της ύποπτης.

Πως είναι δυνατόν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ να σιωπούν απέναντι στα συντριπτικά ευρήματα των αμερικανικών διωκτικών αρχών αλλά και διεθνών ερευνητικών οργανισμών που αποκαλύπτουν μία πρωτοφανή υπόθεση που συνιστά μέγιστη απειλή κατά της εθνικής μας ασφάλειας;

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ λειτουργούν με γνώμωνα το κομματικό και όχι το εθνικό συμφέρον.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις