Στο νέο κυριακάτικο «πόνημα» του ο πρωθυπουργός, δείχνει ότι δεν διδάσκεται τίποτα από τα λάθη του, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τόσο την πατρίδα όσο και την κοινωνία.

Την ώρα που η Τουρκία χρησιμοποιεί την περιβόητη «διακήρυξη» που υπέγραψε με τη Ν.Δ. για να εκβιάσει την Δύση, ώστε να αποκτήσει πολεμικά αεροσκάφη, ο πρωθυπουργός επιμένει να μιλά για «θετική ατζέντα»!

Η Ελληνική Λύση είχε έγκαιρα προειδοποιήσει ότι η συγκεκριμένη διακήρυξη θα γινόταν όπλο στα χέρια της Τουρκίας και δεν είχε καμία θετική πτυχή για την Ελλάδα.

Ενώ αποκαλύπτεται ότι η δολοφονική ενέργεια κατά του Έλληνα αστυνομικού στο Ρέντη ήταν οργανωμένο σχέδιο με ηθικούς αυτουργούς, ο πρωθυπουργός προαναγγέλλει «μέτρα», τα οποία όμως είχε ήδη θεσμοθετήσει, αλλά ουδέποτε εφάρμοσε!

Η Ελληνική Λύση ήταν η μοναδική πολιτική δύναμη που είχε καταγγείλει με «ονόματα», την παρουσία καταδικασμένων κακούργων εντός γηπέδων και είχε παραθέσει πλήρες πλέγμα ενεργειών για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

Η Ν.Δ. όμως, αντί να υιοθετήσει τις προτάσεις μας, έκανε ό,τι μπορούσε για να συγκαλύψει τα ανομήματα. Με αποτέλεσμα ακόμα σήμερα ένας νέος άνθρωπος να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ακόμα ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε την ασφάλεια της πατρίδας, ούτε της κοινωνίας

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις