⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Η ενέργεια του υποδιοικητή της Υπηρεσίας Ασύλου κ. Ιωάννη Σφυράκη, να εμφανιστεί σε πακιστανική εκπομπή, προκειμένου να «διαφημίσει» πόσο πιο γρήγορες και εύκολες είναι οι διαδικασίες για την απόκτηση ασύλου με την κυβέρνηση της ΝΔ, είναι τουλάχιστον εξοργιστική. 

Είναι αδιανόητο, την ώρα που η παράνομη μετανάστευση εξελίσσεται σε εθνικό κίνδυνο για την πατρίδα μας, ενώ η διεθνής κοινότητα ανησυχεί για νέα μαζικά κύματα παράνομων μεταναστών, κυβερνητικοί αξιωματούχοι να «προσκαλούν» νέα μεταναστευτικά κύματα.

Το γεγονός ότι το Πακιστάν έχει από τον Ιανουάριο του 2021 χαρακτηριστεί «ασφαλής χώρα», καθιστά την ενέργεια του κ. Σφυράκη εκτός από επιζήμια, εξαιρετικά ύποπτη.

Δια τούτο, ζητούμε την άμεση αποπομπή του. Ο αρμόδιος υπουργός θα κληθεί πλέον να παράσχει τις απαιτούμενες εξηγήσεις εντός κοινοβουλίου.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις