Σε νέα σύγκρουση στον αέρα του Mega, η Ράνια Τζίμα κατηγόρησε τον Γιάννη Πρετεντέρη για βιασύνη στην κάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, ενώ συζητούσαν το πόρισμα του ΕΜΠ.
Η Σύγκρουση στο Δελτίο Ειδήσεων
Ο Πρετεντέρης ζήτησε γρήγορα συμπεράσματα από το πόρισμα, με την Τζίμα να απαντά: «Βιάζεσαι να το περάσουμε;» και να επιμένει ότι η κάλυψη πρέπει να συνεχιστεί όσο χρειαστεί.
Η ένταση ανέβηκε όταν η Τζίμα τόνισε: «Όλοι οι δημοσιογράφοι είμαστε εδώ λιγότερο ή περισσότερο», υπονοώντας ευθύνες μέσων.
Σύνδεση με τις Δηλώσεις Κοβέσι
Το περιστατικό έρχεται μετά τις αιχμηρές δηλώσεις της Λάουρα Κοβέσι, επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, η οποία χαρακτήρισε τα Τέμπη παράδειγμα διαφθοράς που σκοτώνει.
Η Κοβέσι κάλεσε για αλλαγή του άρθρου 86 του Συντάγματος, καθώς εμποδίζει έρευνες σε πολιτικούς, όπως στα Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ.
olympia.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































