Μια αναπάντεχη ανακάλυψη έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/12) πολίτης στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στο Φάληρο.
Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού, βρέθηκε υποπολυβόλο διαμετρήματος 9×19 χιλιοστών, το οποίο ευτυχώς δεν έφερε γεμιστήρα ή φυσίγγια. Το όπλο παραδόθηκε στην οικεία Λιμενική Αρχή ενώ προανάκριση διενεργείται για το περιστατικό.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το όπλο στο ΣΕΦ
«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για ανεύρεση όπλου από ιδιώτη, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας μπροστά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Το εν λόγω όπλο, το οποίο φέρει εμφανή σημάδια διάβρωσης, είναι υποπολυβόλο διαμετρήματος 9×19 mm και εντοπίστηκε άνευ γεμιστήρα και φυσιγγίων, ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε στην οικεία Λιμενική Αρχή.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, το ανωτέρω όπλο πρόκειται να αποσταλεί στην αρμόδια Υπηρεσία για περαιτέρω εξέταση».
photo:internet
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































