Εντυπωσιάζει η «έκρηξη» θετικών δημοσιευμάτων διεθνών μέσων, τα οποία αναφέρονται στο θαύμα της Ελληνικής οικονομίας.

 

“Reuters για ελληνική οικονομία: «Εκτοξεύεται μετά από μια δεκαετία πόνου»

Για πολλούς Έλληνες, ωστόσο, η οικονομική ανάκαμψη δεν μεταφράστηκε σε βελτιωμένο βιοτικό επίπεδο, επισημαίνει το Reuters”

 

 

“Ύμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία: Στάθηκε ξανά στα πόδια της

Τα τελευταία τρία χρόνια οι ρυθμοί ανάπτυξης έχουν επιταχυνθεί”

 

“Standard & Poor’s: Επιβεβαίωσε την επενδυτική βαθμίδα για την ελληνική οικονομία – Αναβάθμισε το outlook

 

Και εντυπωσιάζουν αυτά τα δημοσιεύματα δικαιολογημένα,  αφού σύμφωνα με διαπίστωση του  ΟΟΣΑ, ο μισθός των Ελλήνων φτάνει για μόλις 19 μέρες, και η πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες της χώρας μας είναι ακόμη πιο δραματική.

Οι επισκέψεις των Ελλήνων στα super markets είναι ένα σοκ κάθε φορά, αφού τα όποια μέτρα ανακοινώνονται είναι μόνο στα χαρτιά,  με διάφορα  «τρικ» σε προσφορές και εκπτώσεις που αντί να μειώνουν, φουσκώνουν τις τιμές .

Ιδρύθηκε Ενωση Σούπερ Μάρκετ από έξι μεγάλες αλυσίδες | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

 

Η χειραγώγηση της κοινής γνώμης ενόψει και των ευροεκλογών συνεχίζεται αδιάκοπα και κάθε φορά πιο έντονα,  μαζί με δημοσκοπήσεις… που δείχνουν την κυβέρνηση να καλπάζει «νικηφόρα» προς αυτές.

Οι Έλληνες σύμφωνα και με την Eurostat, είναι οι δεύτεροι φτωχότεροι στην Ευρώπη καταναλωτές, και αυτό το αισθάνονται πολύ καλά στο πετσί τους.

 

Μετά λοιπόν τα “4 τοστ που τρώει και χορταίνει ολόκληρη οικογένεια” που μας παρότρυναν φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι,

 

και τη “μία φλίδα καρπούζι που μπορούμε να αγοράζουμε αντί για ολόκληρο καρπούζι” που μας προέτρεψε ο υπουργός της κυβέρνησης Μάκης Βορίδης,

 

τώρα ήρθε και σειρά των δημοσιευμάτων, για  να πείσουν τους Έλληνες πως ευημερούν!!! (και ας μη το καταλαβαίνουν οι ίδιοι).

 

 

Η μόνη ελπίδα των Ελλήνων να ανασχεθεί ο οικονομικός κατήφορος, και να απολαμβάνουν μισθούς αξιοπρέπειας,  είναι να δείξουν με ψήφο διαμαρτυρίας στις εκλογές,  πως δεν επιθυμούν τέτοιου είδους κυβέρνηση, για το μέλλον τους, και το μέλλον των παιδιών τους.

Ζωή Στεργίου

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις