Κάτι παραπάνω από πιθανή είναι η αντικατάσταση της Νίνας Κασιμάτη στο Συμβούλιο της Ευρώπης, όπως ακούγεται. Ο Σωκράτης Φάμελλος, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως έχει λάβει την απόφαση να τοποθετήσει άλλον ή άλλη βουλευτή για τη μία (και όχι δύο, καθώς πλέον έχει απωλέσει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης) θέση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που η ίδια οπωσδήποτε δεν θα αφήσει να περάσει έτσι.
Τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν επί προεδρίας Κασσελάκη είχε ακουστεί και πάλι ότι θα αντικατασταθεί, δεν είχε διστάσει να πει ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν «πολιτικό casus belli», εκτοξεύοντας δημοσίως αιχμές κατά των συνεργατών του τότε προέδρου του κόμματος.
Τώρα, προβλέπουμε ότι θα προβεί σε μία πιο ριζοσπαστική αντίδραση, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για το μέλλον της στην Κουμουνδούρου.
Α.Ο.
ieidiseis.gr
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







































![[376271] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝ](https://happenednow.gr/wp-content/uploads/2025/11/NINA-KASIMATI-1200x700-1-1068x623.jpg)













