Μοιράσου το άρθρο

Μόνο οι αυξήσεις νοιάζουν τα golden boys και αδιαφορούν για τις επικίνδυνες βλάβες

 

Ενώ οι λογαριασμοί της ΔΕΗ έχουν ξεφύγει και αποφασίζονται στα μουλωχτά διαρκώς αυξήσεις από τα golden boys, ουδείς ενδιαφέρεται για το δίκτυο και τα προβλήματά του που αποδεικνύονται επικίνδυνα για τους πολίτες.

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα σε έκρηξη που σημειώθηκε στου Ζωγράφου και συγκεκριμένα στην οδό Καββαθά, όταν «έσκασε» φρεάτιο της ΔΕΗ. Εκείνη τη στιγμή περνούσε μια 55χρονη γυναίκα η οποία τραυματίστηκε και η έκρηξη της προκάλεσε σοβαρά κατάγματα στα πόδια της και τραυματισμούς και στο υπόλοιπο σώμα της!

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που έσπασε το πεζοδρόμιο, εκτοξεύοντας τούβλα στον αέρα τα οποία κατέληξαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Η 55χρονη μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και υποβλήθηκε σε χειρουργείο και στα δυο της πόδια.

Όπως ενημέρωσαν οι γιατροί τουλάχιστον για δυο μήνες δεν θα μπορεί να περπατήσει, ενώ η αποθεραπεία της θα διαρκέσει τουλάχιστον έξι μήνες.

Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι κανείς αρμόδιος της ΔΕΗ δεν πήρε ένα τηλέφωνο την άτυχη γυναίκα για να της πει έστω ένα απλό «περαστικά»!

Να σημειωθεί ότι οι έρευνες για το περιστατικό κατέληξαν ότι για την έκρηξη ευθύνεται αποκλειστικά ο μηχανισμός της ΔΕΗ.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις