Τεταμένο ήταν το κλίμα από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (30/11) στον Πλατύκαμπο, λίγες ώρες πριν από τη συγκρότηση του μεγάλου αγροτικού μπλόκου στη Νίκαια, όπως είχε αποφασιστεί από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας.
Συγκεκριμένα, αγρότες που κινούνταν με τρακτέρ προς την περιοχή προσπάθησαν να εισέλθουν στην Εθνική Οδό, πυροδοτώντας άμεσα εντάσεις.
Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί στο σημείο, τοποθετώντας κλούβα κάθετα στο οδόστρωμα και αποκλείοντας πλήρως τη διέλευση. Η παρουσία τους οδήγησε σε λεκτικούς διαπληκτισμούς, με τους αγρότες να ζητούν επίμονα την απομάκρυνση της κλούβας.
Λίγο αργότερα σημειώθηκαν επεισόδια, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους.
Στα «κάγκελα» οι αγρότες – Ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Οι σημερινές κινητοποίησεις και στη Θεσσαλία αποτελούν το προοίμιο της καθοριστικής συγκέντρωσης στη Νίκαια, όπου συνεχίζεται να καταφθάσουν εκατοντάδες τρακτέρ, με τους αγρότες να δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους για το κόστος παραγωγής, τις αποζημιώσεις και το ζήτημα του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Την ίδια ώρα, από νωρίς σήμερα το μεσημέρι έχουν τεθεί σε ισχύ προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των κινητοποιήσεων στην Π.Ε.Ο. Λάρισας-Αθηνών. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, αποφάσισε τη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα από τον κόμβο Βιοκαρπέτ έως και τον κόμβο Νίκαιας – συμπεριλαμβανομένων των κλάδων εισόδου και εξόδου – από τις 12:00 και μέχρι νεωτέρας.
Κατά τη διάρκεια των ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών που υποδεικνύει η Τροχαία, η οποία βρίσκεται επί τόπου για την καθοδήγηση των οδηγών και την αποφυγή περαιτέρω συμφόρησης.
ieidiseis.gr
onlarissa.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































