Εξηγήσεις του «σαχλαμάρα» υπουργού για τις σχέσεις του με τον Α/ΓΕΕΘΑ

17
Μοιράσου το άρθρο
Τους ενώνει ένα πράγμα: Η καρέκλα!

Στην προσπάθειά του να τα μπαλώσει, τα έκανε χειρότερα χτες βράδυ ο υπουργός Άμυνας, ως προς τις σχέσεις του με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Στο μείζον ερώτημα εάν είναι διαταραγμένες οι σχέσεις υπουργού Άμυνας και αρχηγού ΓΕΕΘΑ όπως προκύπτει από το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΥΠ, η απάντηση του υπουργού παρέπεμπε στο «Σεμπάστιαν» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με το «Όχι, όχι, ναι…»

Τη «νύφη» την πλήρωσε ο Βαξεβάνης, που κατηγορήθηκε από τον υπουργό ότι, εκτός από τη μανία του να ρίξει την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, διαθέτει και ιδιαίτερες προσβάσεις στην πραμάτια πρακτόρων και πρακτορίσκων σε λίστες και ονόματα παρακολουθήσεων. Δεν πείραξε τον υπουργό η αποκάλυψη ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ έλεγε στο τηλέφωνο ότι κάνει διαρκώς σαχλαμάρες, τον πείραξε που οι «πράκτορες» της ΕΥΠ έδωσαν στο Documento τα μπινελίκια που έριχνε ο Α/ΓΕΕΘΑ στον υπουργό!

Μα και όταν έγινε η αποκάλυψη, λειτούργησαν σαν τις γάτες που σπεύδουν και σκεπάζουν τις ακαθαρσίες τους. Δείτε τι συνέβη. Το αποκαλύπτει ο ίδιος ο Ν. Παναγιωτόπουλος: «Τα βάλαμε κάτω, εξηγηθήκαμε, συμφωνήσαμε και συνεχίζουμε. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο έργο μας. Ο καθένας μας καλείται να λειτουργήσει στο ύψος του θεσμικού του ρόλου».

Τους ενώνει ένα πράγμα: Η καρέκλα!

Δ.Β.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like