Κατά τη χθεσινή ημέρα ανακοινώθηκε με διθυραμβικά δημοσιεύματα η σύλληψη 34χρονου φερόμενου ως τζιχαντιστή, στα Πατήσια.
Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφερόταν σε… κοινή επιχείρηση που πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνεργασία με την ΕΥΠ, κατόπιν σχετικών πληροφοριών και από ξένες υπηρεσίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το mega, ο 34χρονος Ιρακινός εισήλθε στη χώρα μας το 2018, από τη Λέσβο. Έχει κάνει δύο αιτήσεις προκειμένου να λάβει πολιτικό άσυλο αλλά και οι δύο έχουν απορριφθεί.
Μετά από όλα τα πιο πάνω, θα περιμέναμε όλοι αυτή η κοινή επιχείρηση των αρχών ασφαλείας, να είχε ως στόχο ένα ενεργό τρομοκράτη, που αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια. Σήμερα όμως που ο συλληφθείς μετήχθη στην Εισαγγελία για την απαγγελία κατηγοριών και εκτέθηκε στους φωτογραφικιούς φακούς, διαπιστώσαμε ότι πρόκειται… για ένα άνθρωπο ανάπηρο, που έχει τεχνητό κάτω μέλος, με το δεύτερο πόδι του να είναι και αυτό χειρουργημένο και παραμορφωμένο.
Οποία απειλή λοιπόν αποτελεί για τη διεθνή κοινότητα ένας ανάπηρος άνθρωπος ; Εκτός αν πρέπει να φυλακιστεί για τα όσα εγκλήματα, πραγματοποίησε-αν πραγματοποίησε-στο παρελθόν.
Πάντως σήμερα στην κατάσταση που βρίσκεται ο συγκεκριμένος άνθρωπος, δεν αποτελεί κίνδυνο για κανένα.
Ζ.Π
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις