Το υπουργείο Παιδείας υποστηρίζει ότι το σύστημα επιδιορθώνεται άμεσα κατά περίπτωση – Η ανάρτηση που διακινείται στα social media

Και ενώ σε πανεπιστήμια της χώρας που τελούν υπό κατάληψη έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικτυακές εξετάσεις, φοιτητές και διοικητικοί υπάλληλοι στο ΕΚΠΑ έριξαν νωρίς το πρωί τοn σέρβερ, προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η σημερινή εξεταστική.

Από το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr σε διάφορα τμήματα το σύστημα πέφτει μετά από παρέμβαση φοιτητών αλλά και διοικητικών υπαλλήλων. Το πρόβλημα, κατά το υπουργείο Παιδείας να αποκαθίσταται κατά περίπτωση άμεσα.

Οι φοιτητές, που συμμετέχουν στις εξετάσεις αντιδρούν, κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι «φυσικοί αυτουργοί» είναι οι ίδιοι οι διοικητικοί υπάλληλοι του πανεπιστημίου, παρεμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο τη διενέργεια των εξετάσεων.

Η ανάρτηση που διακινείται στα social media

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΈΠΕΣΕ

Οι φοιτητικοί σύλλογοι από κοινού με το Σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ πραγματοποίησαν παρέμβαση στο ΚΛΕΙΔΙ του ΕΚΠΑ με σκοπό το μπλοκάρισμα της τηλεξεταστικής!

Τα εκβιαστικά μέτρα Υπουργείου πρυτανείας και Τμήματος που πάνε ενάντια στις συλλογικές μας αποφάσεις και υπονομεύουν τον αγώνα μας και τις καταλήψεις μας δε θα περάσουν!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ – ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΌ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΉΨΕΙΣ ΤΩΝ ΦΣ

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις