⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Ο Λάντο Νόρις πήρε τη νίκη, την οποία του την… παραχώρησε ο ομόσταυλος Όσκαρ Πιάστρι, στον αγώνα Σριντ στο πλαίσιο του γκραν πρι της Formula 1 στη Βραζιλία και μείωσε στους 45 βαθμούς τη διαφορά από τον Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος τερμάτισε στην 3η θέση.

Οι McLaren είχαν κάνει το «1-2» στα δοκιμαστικά και κράτησαν τις θέσεις τους μετά την έναρξη του αγώνα, με τον Πιάστρι να είναι στην 1η θέση και τον Νόρις να ακολουθεί στη 2η και να έχει ως πρώτο στόχο να κρατήσει πίσω της τους Φερστάπεν και Λεκλέρ.

Τα πράγματα, τελικά, πήγαν ακριβώς όπως ήθελε η McLaren, με τον Πιάστρι να… χαρίζει την 1η θέση στον Νόρις δύο γύρους πριν το τέλος, προκειμένου να πάρει αυτός, όπως και έγινε, τη νίκη.

Έτσι, ο Νόρις κατάφερε να μειώσει στους 45 βαθμούς τη διαφορά από τον Φερστάπεν, ο οποίος τερμάτισε στην 3η θέση και παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φέτος.

thestival.gr

Φωτογραφία: Twitter (X)

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις