Γ.Κύρτσος: «Απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατόν από Μητσοτάκη και άλλους διεφθαρμένους»

⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

«Λομπίστες και κοριοί δεν μπορούν να συσπειρώσουν τον κόσμο»

Ο φιλελεύθερος ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος, τόνισε μεταξύ άλλων σε νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, πως πρέπει να απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατόν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλους διεφθαρμένους.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως η χώρα είναι υπό διάλυση λόγω διακυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη και πως έρχεται οικονομικό και κοινωνικό τσουνάμι.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Η συμβουλή μου σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατόν από Μητσοτάκη και άλλους διεφθαρμένους.

Η χώρα είναι υπό διάλυση λόγω διακυβέρνησης Μητσοτάκη. Έρχεται οικονομικό και κοινωνικό τσουνάμι. Λομπίστες και κοριοί δεν μπορούν να συσπειρώσουν τον κόσμο».

Γιώργος Κύρτσος
@GiorgosKyrtsos
Η συμβουλή μου σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατόν από Μητσοτάκη και άλλους διεφθαρμένους. Η χώρα είναι υπό διάλυση λόγω διακυβέρνησης Μητσοτάκη. Έρχεται οικονομικό και κοινωνικό τσουνάμι. Λομπίστες και κοριοί δεν μπορούν να συσπειρώσουν τον κόσμο.

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις