Τολμηρός και ξεκάθαρος ο ανασχηματισμός του ηγεμόνα μας, παρά την αισχρή, τοξική και λαϊκίστικη κριτική που του ασκείται. Με αιχμή του δόρατος φυσικά την διαβεβαίωση του Κυριάκου μας στον Αντώνη Σρόιτερ, όπου και υποστήριξε πως δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει ανασχηματισμό και ότι εχθές το πρωί θα γινόταν υπουργικό συμβούλιο με το προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα.

Μα είστε σοβαροί; Έχετε δει ποτέ αρχιστράτηγο να αποκαλύπτει τα σχέδια του;

Αντίθετα, ο Κυριάκος ως μύστης των φιλοσοφικών ρευμάτων της άπω Ανατολής, εκτός από το Φενγκ Σούι, έχει εντρυφήσει και στις διδαχές του Σουν Τζου για την τέχνη του πολέμου. Πώς να το εξηγήσεις όμως αυτό στους πληβείους της αντιπολίτευσης.

Κατηγορούν επίσης τον Κυριάκο μας ότι εξαπάτησε και τους ίδιους του τους υπουργούς, λέγοντας τους πως εάν απέχουν και δεν καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τότε θα τους συγχωρούσε.

Καλά τους έκανε και τους πήρε τα κεφάλια! Ο πρωθυπουργός μας μπορεί να είναι θεόπεμπτος, δεν είναι όμως Θεός για να συγχωρεί τις αμαρτίες όσων ευεργέτησε με την φιλευσπλαχνία του.

Εκεί ακριβώς με ταπεινότητα, θα επιστήσω στον ηγέτη μας την προσοχή του. Ο Κελέτσης και η Κεφαλά ήταν δύο από τα τρία κεφάλια που έπρεπε να παρθούν. Το τρίτο κεφάλι, είναι το πιο επικίνδυνο. Ένα τεράστιο, γαλάζιο κεφάλι, με αδηφάγα σαγόνια, έτοιμα να καταβροχθίσουν τα πάντα στον δρόμο τους για την εξουσία.

Αυτά τα γαλάζια σαγόνια, έμειναν δυστυχώς πίσω από τον Κυριάκο. Μεταφορικά και χωροταξικά.

Ήταν από τις ελάχιστες φορές που ο ηγέτης μας έπρεπε να ακούσει την προτροπή του Γιώργου Γεραπετρίτη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, είχε δίκιο.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις