Eίχε διατελέσει σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου – Η έκθεση των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης που τον «έκαψε» και ο συγκατηγορούμενος π. Πρόεδρος του οργανισμού Θεόδωρος Παπαδημητρίου που ενέκρινε την πληρωμή
Σε λίγες μέρες έχει οριστεί η δικάσιμος όπου θα βρεθεί στο εδώλιο του Εφετείου κακουργημάτων ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Η υπόθεση αφορά στην περίοδο που ήταν πρόεδρος στο ΚΕΕΛΠΝΟ ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου.
Το κατηγορητήριο βασίζεται στην έκθεση των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης. Ο Βαλλιανάτος είχε αναλάβει να εκδώσει το περιοδικό «ΑντιμετωπιΖΩ» για λογαριασμό του οργανισμού, αλλά δεν εκδόθηκε ποτέ.
Οι δημοσιογραφικές υπηρεσίες όμως πληρώθηκαν με το ποσό των 162.000€. Ο Βαλλιανάτος είναι κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία. Στο εδώλιο κάθεται και ο Παπαδημητρίου που ενέκρινε την πληρωμή ως πρόεδρος.
Φυσικά το τεκμήριο αθωότητας είναι σεβαστό για όλους τους κατηγορουμένους.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





















































