Μοιράσου το άρθρο

Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος δολοφονήθηκε από μοτοσικλετιστές, ανέφερε το διεθνές πρακτορείο

Θέμα στο διεθνές πρακτορείο Reuters έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Στην κάλυψη του θέματος, το Reuters αναφέρει: «Δύο ένοπλοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν εξέχοντα Έλληνα δημοσιογράφο που μελετά εγκλήματα, κοντά στο σπίτι του στην Αθήνα την Παρασκευή, σύμφωνα με όσα δήλωσε η αστυνομία.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, βετεράνος δημοσιογράφος του ιδιωτικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού STAR TV, ήταν γνωστός στο ελληνικό κοινό για την κάλυψη θεμάτων που αφορούσαν την έννομη τάξη και ιστορίες της αστυνομίας.

reuters_karaivaz

Η αστυνομία είπε ότι ο Καραϊβάζ πυροβολήθηκε νωρίς την Παρασκευή το απόγευμα από 2 άτομα που επέβαιναν σε μια μοτοσικλέτα που πυροβόλησαν πολλές φορές κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο, στα νότια της Αθήνας.

Οι δολοφονίες από συμμορίες συμβαίνουν συχνά στην Αθήνα, αλλά δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για πιθανό κίνητρο για τους πυροβολισμούς της Παρασκευής.

Αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών και όχι αστυνομικοί τις αντιτρομοκρατικής, πραγματοποιούν τις έρευνες, δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας».

protothema.gr