Γιώργος Κουγιουμτσίδης: Πρωταθλητής Ευρώπης ξανά στην πάλη

8
Μοιράσου το άρθρο

Έγινε ο πρώτος με δύο συνεχόμενα χρυσά μετάλλια σε οποιαδήποτε κατηγορία

Στην κορυφή της Ευρώπης στην πάλη και συγκεκριμένα στην κατηγορία Κ23 παρέμεινε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, ο οποίος νίκησε τον Γκακρεμλίτζε από τη Γεωργία και έγινε ο πρώτος που καταφέρνει να κατακτήσει δύο συνεχόμενα χρυσά μετάλλια σε οποιαδήποτε κατηγορία, αποδεικνύοντας ότι έχει πολύ μέλλον.

Ο Κουγιουμτσίδης είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο και πέρυσι, τόσο στην κατηγορία Κ23 όσο και στην κατηγορία των ανδρών. Αυτό από μόνο του αρκούσε για να καταλάβει ο καθένας για τι αθλητή μιλάμε, αλλά αν κάποιος δεν είχε πειστεί, ήρθε και η φετινή επιτυχία.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που γίνεται στο Βουκουρέστι ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε τον Γκακρεμλίτζε και τον νίκησε με 6-4 στα σημεία, αν και έχανε με 4-3 στα 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος! Σε εκείνο το χρονικό σημείο, όμως, πήρε δύο πόντους με λαβή και αμέσως μετά ακόμη έναν λόγω ένστασης του Γεωργιανού.

Έτσι, ο Κουγιουμτσίδης έγινε ο πρώτος αθλητής της πάλης που κατακτάει δύο συνεχόμενα χρυσά μετάλλια σε οποιαδήποτε κατηγορία και συνεχίζει με στόχο να μεγαλώσει το σερί του.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like