Ο συνοδός των εμβολίων έφτασε στο νησί χωρίς τα εμβόλια

Έξαλλοι είναι οι 800 πολίτες της Λέσβου οι οποίοι περίμεναν στην ουρά για να εμβολιαστούν, τη στιγμή που κανείς δεν γνώριζε που βρίσκονται τα εμβόλια!

Το αεροπλάνο της γραμμής από την Αθήνα έφτασε στο νησί το μεσημέρι (μετά την διακοπή των πτήσεων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων χθες), ωστόσο μέσα σε αυτό βρισκόταν ο υπάλληλος που θα συνόδευε τα εμβόλια, χωρίς τα εμβόλια!

Την ίδια ώρα, το Νοσοκομείο της Μυτιλήνης είχε ειδοποιήσει τους πολίτες που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό να προσέλθουν κανονικά, ενώ ανέφερε μάλιστα ότι θα λειτουργήσει μέχρι τις αργά το βράδυ προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εμβολιασμοί.

Ωστόσο όπως αποδείχτηκε οι 5000 δόσεις εμβολίων είχαν ξεμείνει στην… Αθήνα γιατί ο υπάλληλος -συνοδός που έφτασε στο νησί, είχε αλλάξει να εισιτήριά του, χωρίς να φροντίσει να μετατεθεί την ίδια ώρα και η μεταφορά των σκευασμάτων.

Έως τώρα, παραμένει άγνωστο ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτόν τον νέο τραγέλαφο, τη στιγμή που η κυβέρνηση περιαυτολογεί για υποτιθέμενη επιτυχία στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Οι πολίτες που περίμεναν στο Νοσοκομείο να εμβολιαστούν έγιναν έξαλλη με τη νέα ταλαιπωρία που τους περίμενε, ενώ το ίδιο το νοσοκομείο με ανακοίνωσή του ζήτησε συγγνώμη.

newsbreak.gr