Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στη τζαμαρία της εισόδου – Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία στεγάζονται αρκετά δικηγορικά γραφεία
Χαμηλής ισχύος έκρηξησημειώθηκε τα ξημερώματα σε είσοδο πολυκατοικίας, στην περιοχή του Γκύζη, χωρίς, ευτυχώς, να προκληθεί κάποιος τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.
Λίγο μετά τις 2.30 τη νύχτα, άγνωστοι τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο, εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο της πολυκατοικίας, στη συμβολή της οδού Κωνσταντίνου Παπαρηγόπουλου με την λεωφόρο Αλέξανδρας, ο οποίος εξερράγη ελάχιστα λεπτά αργότερα.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στη τζαμαρία της εισόδου ενώ στο σημείο κλήθηκε κλίμακιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που εντόπισε και περισυνέλεξε ένα λιωμένο μπουκάλι.
Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία στεγάζονται αρκετά δικηγορικά γραφεία.
Δείτε φωτογραφίες από την είσοδο της πολυκατοικίας που σημειώθηκε η έκρηξη
Η σαπουνόπερα με τον Γιώργο Ξυλούρη, τον γαλάζιο αγροτοσυνδικαλιστή και εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, λαμβάνει τέλος αυτή την εβδομάδα.
Για την ακρίβεια, τελειώνει το...