Την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας εις βάρος των γυναικών,  αποφάσισε η αστυνομία να προχωρήσει σε αναίτιες προσαγωγές που μετετράπησαν σε αναίτιες συλλήψεις, 9 γυναικών οι οποίες διαδήλωναν ειρηνικά στο Σύνταγμα.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εκτελώντας προφανώς στο ακέραιο τις εντολές, φρόντισαν να  κοπούν πρόστιμα και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους.

 

Μόλις άνοιγαν πανό πήγαινε η αστυνομία

Στην όποια προσπάθειά των γυναικών να ανοίξουν το πανό που είχαν ετοιμάσει,

οι αστυνομικοί τις περικύκλωναν και τις προσήγαγαν, στριμώχνοντάς τες σε ένα κλουβάκι, δίχως ΚΑΝΕΝΑ μέτρο προστασίας.

Η ενέργεια αυτή  (της σύλληψης  9  γυναικών στην προσπάθειά τους να ανοίξουν το πανό) της αστυνομίας, σίγουρα έγινε με εντολές ανωτέρων.

 

Το θέμα είναι πως οι αναίτιες αυτές συλλήψεις, διέσυραν και τον αρχηγό της αστυνομίας,

Καραμαλάκης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών: Η ΕΛΑΣ δίνει καθημερινά τη δική της μάχη... ο οποίος περήφανα και θέλοντας να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπο της αστυνομίας στην ιδιαίτερη αυτή ημέρα, δήλωνε μεταξύ άλλων:  Η 25η Νοεμβρίου ως ημέρα σταθμός για την ύψωση ενός ηχηρού ΟΧΙ στην ενδοοικογενειακή βία και στις συνέπειες που αυτή έχει ατομικά και κοινωνικά, κατά τις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε, και ένα δυναμικό ΝΑΙ στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών… Έτσι, σήμερα μέσα από ένα πλέγμα κοινών δράσεων προβάλλουμε σθεναρά σε κάθε γυναίκα θύμα βίας το μήνυμα ΕΧΕΙΣ ΦΩΝΗ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

 

Το θέμα κ αρχηγέ είναι, το πόσο «δίπλα» είστε στις γυναίκες!

Σίγουρα πολύ κοντά,  αφού τις συλλαμβάνετε,  καταπνίγοντας την όποια προσπάθειά τους ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ !!!

Πόσο διαφέρετε κ Αρχηγέ από τους δυνάστες των γυναικών; Και αυτοί το ίδιο κάνουν. Δεν τις αφήνουν ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ !!!

 

Σίγουρα πάντως,  η ενέργεια των ανδρών σας,  “κατέστρεψε” τα βιντεάκια των περιφερειακών σας διευθύνσεων, της υπεύθυνης τύπου της ΕΛ.ΑΣ και τον ίδιο σας τον εαυτό,  και τα όσα προσπαθήσατς επικοινωνιακά να “περάσετε” στην κοινωνία.

Όσο και να προσπαθήσατε να δείξετε (ως αστυνομία) ένα άλλο πρόσωπο, ο κακός εαυτός σας (ως αστυνομία), σας ξεπέρασε!

 

***Τελικά είναι αντιληπτό πλέον, πως δεν σας ενοχλεί η μη τήρηση των μέτρων, αλλά η όποια προσπάθεια διαδήλωσης.

φωτό:in.gr

Video:astynomia.gr