Με σοβαρές καταγγελίες περί εκτρώματος και όχι κινήματος αποχώρησε υποψήφια!

Την αποχώρησή της από την “Πλεύση Ελευθερίας” της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε η υποψήφια στο Νότιο τομέα Αθήνας Όλγα Δάλλακαταγγέλλοντας την ηγεσία του κόμματος για εκκαθαρίσεις.

Η κυρία Δάλλα ήταν υποψήφια και στις εκλογές του Μαΐου και κατετάγη πρώτη για το κόμμα της, συγκεντρώνοντας 6.168 «σταυρούς». Ωστόσο, η ηγεσία της “Πλεύσης Ελευθερίας” την τοποθέτησε στην τρίτη θέση της λίστας για τις εκλογές του Ιουνίου, τοποθετώντας στην πρώτη θέση τον γνωστό ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα και στην δεύτερη τον κ. Ευθύμιο Μαυράκη.

Σημειώνεται πως ο κ. Μπιμπίλας ήταν υποψήφιος τον Μάιο με την Πλεύση Ελευθερίας στην Α’ Αθήνας αλλά κατετάγη τρίτος, ενώ ο κ. Μαυράκης τερμάτισε τελευταίος στο Νότιο τομέα.

Μετά την εξέλιξη, η κυρία Δάλλα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…ήρθε η προδοσία.

Πριν μπει στη Βουλή, άρχισε τις εκκαθαρίσεις.

Τέλος λοιπόν στην πολιτική μου «καριέρα»!

Ήθος, Αξιοκρατία Δικαιοσύνη Δημοκρατία/Η φωνή των πολιτών στη Βουλή/Λαϊκή Κυριαρχία τονίζονται στη Διακήρυξη της Πλεύση Ελευθερίας.

Και ήταν όλα ΨΕΜΑΤΑ …

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους.

Παίρνω λοιπόν την ευθύνη που μου αναλογεί

Αποχωρώ από αυτό το έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα

Ζητώ συγνώμη από όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν.

Δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω στη φαυλότητα…

Κοινοποιήστε ελεύθερα.

Με αρκετές αλλαγές στην κατάταξη οι λίστες της Πλεύσης Ελευθερίας

Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι λίστες της Πλεύσης Ελευθερίας έχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με την κατάταξη των υποψηφίων της στις πρόσφατες εκλογές του Μαΐου.

Μεταξύ άλλων στην Α’ Αθήνας, 2ος στη λίστα κάτω από την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου τοποθετήθηκε ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές δεν ήταν υποψήφιος. Η κυρία Ελένη Δημοπούλου από 2η σε «σταυρούς» τοποθετήθηκε 4η στη λίστα, ενώ ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας από 3ος σε «σταυρούς» τοποθετήθηκε πρώτος στον Νότιο τομέα Αθήνας.

Στον Βόρειο τομέα της Αθήνας, δεύτερος στην λίστα της Πλεύσης Ελευθερίας κάτω από την κα Κωνσταντοπούλου μπαίνει ο κ. Σπήλιος Ζαχαρόπουλος που κατείχε την τελευταία τιμητική θέση του επικρατείας. Η πρώτη σε σταυρούς Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, πήρε τελικά την ένατη θέση.

Στον Δυτικό τομέα Αθήνας πρώτη στην λίστα της Πλεύσης Ελευθερίας μπήκε η τραγουδίστρια Τζόρτζια Κεφαλά από 2η σε σταυρούς, ενώ η πρώτη σε σταυρούς Αριστέα Γεωργοπούλου πήρε την τρίτη θέση.

Στη Μαγνησία “αποκεφαλίστηκε” η Άννα Κοντογιάννη που είχε έλθει πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στις εκλογές της 21ης Μαΐου,

Από τη Μαγνησία στη... Μαλαισία: Υποψήφια βουλευτής έχασε τα λόγια της on air και έγινε viral! (vid)και πρώτος στη λίστα του ψηφοδελτίου τοποθετήθηκε ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς και ακολουθούν ο Γιάννης Κάϊρας, η Ιωάννα Πολύζου, η Παναγιώτα Κουκουβίνου και ο Βασίλης Μαγκουρίτσας.

 

Σούλα Τζήκα

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις