Μοιράσου το άρθρο

 

Η καρατόμηση του Μιχάλη Χρυσοχοίδη από το ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ και η αντικατάστασή του με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, γνωστό δημοσκόπο στην αγορά,  ήταν σίγουρο πως θα δημιουργούσε τεράστια κενά.

Ο νέος ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ ασχολείται συνέχεια με την προσωπική του προβολή με Tweetαρίσματα, αλλά και τη συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία του στα κανάλια, όπου συνεχώς εξαγγέλλει νέες δράσεις της ΕΛ.ΑΣ,  και ΜΟΝΟ επιτυχίες. Η αλήθεια βέβαια είναι εντελώς διαφορετική και τη γνωρίζει, αλλά ακολουθεί και αυτός τη γενικότερη επικοινωνιακή διαχείριση των πάντων,  όπως επιβάλλει ο Αμερικανός ακριβοπληρωμένος επικοινωνιολόγος Γκρίνμπεργκ,  στο Μαξίμου.

Διαβάστε ακόμη:Με twitt καμαρώνει ο Θεοδωρικάκος για τις «επιτυχίες» της ΕΛ.ΑΣ

 

Καταγγελία

Στην τροπική Γλυφάδα,  τομέας ευθύνης του Α.Τ Γλυφάδας με διοικητή τον κ Κωνσταντίνο Μίχο,  οι αστυνομικοί φυλάσσουν την οικία ανωτάτης δικαστικού.

Η στατική φύλαξη της οικίας γίνεται με τους αστυνομικούς να κάθονται στο ύπαιθρο, βρίσκοντας απάγκιο στην πυλωτή, αλλά πόσο να κόψει ο αέρας και το αγιάζι… Γλυφάδα είναι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

Όμως…Η ΕΛ.ΑΣ προνόησε και τους παραχώρησε, πλαστική καρέκλα από το παζάρι για να κάθονται, μπαλαντέζα για να έχουν ένα στοιχειώδη φωτισμό και τι γέλιο…ένα αερόθερμο! Παγκόσμια πρωτοτυπία να λειτουργεί αερόθερμο στο ύπαιθρο. Μόνο ως φάρσα μπορεί να το χαρακτηρίσει κάποιος!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Κατά τα άλλα για τον ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ Τάκη Θεοδωρικάκο είναι Κυριακή, και εχθές με τον πρωθυπουργό επισκέφτηκε το Α.Τ Καλλιθέας σε πανελλήνια προβολή από τα κανάλια, για να μας δείξουν τα τμήματα ενδοοικογενειακής βίας που ίδρυσαν. Αλλά ακόμη και έτσι, ο πρωθυπουργός τη γκάφα την έκανε, όταν ρώτησε με απορία… εάν μια γυναίκα που τη χτυπά ο άνδρας της θα …κλείσει ραντεβού με την ΕΛ.ΑΣ για να τον καταγγείλει!

Διαβάστε ακόμη: Κ.Μητσοτάκης: Εκτός τόπου και χρόνου! Ρώτησε αν οι γυναίκες θύματα βιασμού κλείνουν ραντεβού για να πάνε-(VIDEO)

Για τέτοια επικοινωνιακή επιτυχία μιλάμε…

 

Ας κοιτάξει ο ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ Τάκης Θεοδωρικάκος το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ όσο προλαβαίνει, γιατί από αυτά και από άλλα,  ετοιμάζεται να τους μαυρίσει στις επικείμενες εκλογές.

Οι αστυνομικοί δεν είναι άτομα δεύτερης κατηγορίας να είναι πεταμένοι στις πυλωτές, με βροχή, αέρα και κρύο. Είναι εργαζόμενοι πρώτης γραμμής, που απαιτούν σεβασμό, μια λέξη που θα έπρεπε να τη γνωρίζει ο Άριστος υπουργός.

Στέφανος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις