Μοιράσου το άρθρο

Διεθνής διασυρμός από την αποκάλυψη των ψευδών ισχυρισμών

Ο κύριος Γεωργιάδης μέχρι σήμερα δεν είχε κανένα πρόβλημα να εξευτελίζεται εντός των τειχών. Γνώριζε ότι διαθέτει έναν σκληρό πυρήνα ψηφοφόρων, που όσες κυβιστήσεις κι αν έκανε, όσα ψέματα κι αν έλεγε ζητώντας έπειτα «συγνώμη», η εκλογή του θα ήταν σίγουρη.

Η κυβέρνηση επίσης δεν είχε πρόβλημα από την συμπεριφορά του κυρίου Γεωργιάδη. Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των ΜΜΕ, δεν είχε κι αυτή κανένα πρόβλημα να βλέπει τον υπουργό ανάπτυξης με επίσημες δηλώσεις του να διαδίδει ψεύδη, ακόμα και σχετιζόμενα με την κυβερνητική πολιτική.

Όταν όμως τα ψέματα του Άδωνι Γεωργιάδη έχουν συνέπειες διεθνώς, τότε πρόβλημα έχει ίδια η Ελλάδα, διότι οι ξένοι ταυτίζουν τον υπουργό ανάπτυξης με το επίσημο ελληνικό κράτος. Άσχετα εάν ο κύριος Γεωργιάδης είναι πρακτικά υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου, απλούστατα επειδή ο κύριος Μητσοτάκης του ξεπληρώνει γραμμάτια.

Διαβάστε εδώ τι συνέβη πριν από λίγο: Κόστος PCR: Υποχρεώθηκε να ανακαλέσει ο Άδωνις μετά την παρέμβαση του γενικού ελεγκτή της Κύπρου!

 

Αυτό που συνέβη πριν από λίγο είναι αδιανόητο.

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, Αντιπρόεδρος της Κ.Σ. ΟΑΣΕ αμέσως μετά την παραδοχή Γεωργιάδη ότι έλεγε ψέμματα εις βάρος της Κύπρου για να καλύψει ντόπιους κερδοσκόπους, έγραψε τα ακόλουθα:

«Case study πολιτικής ανευθυνότητας και γελοιότητας οι δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη! Τα είπε μας πρόσβαλε μετά τα μάζεψε διαψεύδοντας το ηχητικό της ΕΡΤ που ακούγεται να τα λέει! Ίσως να τους στείλουμε τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη (Ο αρμόδιος ελεγκτής της κυπριακής κυβέρνησης)  να τους δείξει πως περιορίζεται η αισχροκέρδεια!»

 

Μετά από αυτό, υπάρχει μείζον θέμα με τον κύριο Γεωργιάδη, όχι για την κυβέρνηση, για την ίδια την Ελλάδα.

newsbreak.gr