Όλο και πληθαίνουν οι φήμες σχετικά με την επόμενη μέρα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Αρχικά ακούστηκαν και γράφθηκαν σενάρια περί μεταγραφής του στη ΝΔ. Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον για την ώρα, διότι έτσι θα δικαιολογήσει την απόφαση της διαγραφής του από το ΠΑΣΟΚ κι οπωσδήποτε αυτό δεν το θέλει.

Η «Καθημερινή» αναφέρει σήμερα ότι ο υπό παραίτηση βουλευτής Αρκαδίας ενδέχεται να δημιουργήσει εσωκομματική τάση ενόψει και του Συνεδρίου του κόμματος, στο τέλος του μήνα, λόγω του ερείσματος που έχει στη βάση.

Μην ξεχνάμε ότι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, το 2015, καταλαμβάνοντας τελικά την τρίτη θέση, πίσω από την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Και μάλιστα με ποσοστό της τάξεως 22,8%.

Βέβαια, επειδή όλα τα νούμερα έχουν σημασία, να προσθέσουμε ότι στις εσωκομματικές του 2015 είχαν συμμετάσχει συνολικά μόλις 52.000 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Α.Ο.

 

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις