Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μαζί με όλους τους «Αρίστους» που επέλεξε ο ίδιος, κυβερνούν τη χώρα από τις 8 Ιουλίου του 2019,  διαδεχόμενη την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Πέρασαν 26 μήνες, στους οποίους καθημερινά προσπαθούν να μας πείσουν, με χειραγωγούμενα ΜΜΕ και στρατευμένους δημοσιογράφους, πως ΟΛΑ στη χώρα πηγαίνουν καλά!

Βέβαια οι αλαζόνες δεν αντιλαμβάνονται πως «η αλήθεια είναι μία» όπως αναφέρει και η ψυχολογία και αργά ή γρήγορα θα φανεί και τότε ή πρέπει να την αποδεχτείς και να διορθωθείς ή να πιστεύεις πως…βρέχει ενώ σε φτύνουν. Και η κυβέρνηση μόνιμα πιστεύει πως βρέχει!

 

Όταν όμως αναφερόμαστε στην ασφάλεια της χώρας δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε εκπτώσεις ούτε δημοσιογραφικά-επικοινωνιακά φτιασιδώματα.

 

Ήρθε η ώρα της αλήθειας λοιπόν όπου δημοσιεύματα αναφέρουν «εμπόλεμο κλίμα» στις σχέσεις Ενόπλων Δυνάμεων – ΕΑΒ-μια κρατική εταιρεία-επειδή η εταιρεία δεν έχει βρει κινητήρες για τα C-130, που έχει ως αποτέλεσμα, η διαθεσιμότητα των C-130, του βασικού αεροσκάφους για τις μεταφορές των ελληνικών ΕΔ, να κινείται σε δραματικά χαμηλά επίπεδα. Αυτή η απογοητευτική εικόνα υπάρχει σήμερα στις Ε.Δ, τη στιγμή που αυξάνονται ολοένα περισσότερο οι δαπάνες για νέα εξοπλιστικά προγράμματα.

Χαρακτηριστικά, αναφέρεται, «δύο C-130 θα πρέπει να παραδοθούν στην Πολεμική Αεροπορία. Ωστόσο, για ένα από αυτά, του οποίου μάλιστα έχουν ολοκληρωθεί οι επισκευές – συντήρηση ήδη από τον Ιούνιο, στην 112 Πτέρυγα Μάχης, ακόμα δεν έχει ανευρεθεί κινητήρας. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η ΠΑ κινδυνεύει να «ξεμείνει» τους πρώτους μήνες του 2022 με ένα C-130, από τα συνολικά 13 που διαθέτει.

Μερίδα της αντιπολίτευσης κατηγορεί τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο ότι απαξιώνει την ΕΑΒ και ναρκοθετεί το μέλλον της.

Κυριάκο Μητσοτάκη οι Ε.Δ της χώρας δεν είναι σχολείο στο Δαμάσι που έχτισε η ΤΕΡΝΑ, ή ο «Ντάλτον» που συνάντησες «τυχαία» στο χωράφι.

Οι Ε.Δ υπερασπίζονται την ακεραιότητα της χώρας η οποία κινδυνεύει άμεσα από το μεταναστευτικό και τις διακυμαινόμενες ορέξεις του Ερντογάν.

Σταματήστε να παίζετε με την ασφάλεια της χώρας!

Σ.Π