“Η πρώτη επένδυση που διαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ πως θα φέρει στην Ελλάδα είναι ο Μπάφος, πολύ ταιριαστό για το ΣΥΡΙΖΑ, πάει πακέτο με την ιδεολογία και την εικόνα αυτής της κυβερνήσεως”έλεγε ο Άδωνης Γεωργιάδης το 2018 στον Γιώργο Αυτιά.

ΝΔ: «Ο Καρανίκας θέλει να κάνει την Ελλάδα έναν απέραντο μπάφο» – διαφορετικόΤο 2018 μάλιστα στο νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που νομιμοποιούσε τη φαρμακευτική κάνναβη, ο τότε «γαλάζιος» εισηγητής Κώστας Βλάσης διατράνωνε πως «κι αν ο κ. Καρανίκας (σ.σ. ο σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα) θέλει την Ελλάδα να την κάνει έναν ατελείωτο μπάφο, εμείς δεν θα το επιτρέψουμε».

 

Και σήμερα αυτός ο ίδιος, ο και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη όχι μόνο υπερθεματίζει υπέρ του μπάφου (όπως ο ίδιος τον έλεγε) αλλά προς έκπληξη όλων, αναγνώρισε και εξήρε (VIDEO) τον ρόλο του Ν. Καρανίκα σε σχέση με το εν λόγω ζήτημα. «Να αναγνωρίσουμε τη συμβολή στη συζήτηση του κ. Καρανίκα!» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Έχουμε συγκρουστεί, ωστόσο, στην περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης είμαι ειλικρινής: η παρουσία Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε γι’ αυτό τον τιμά».

Καρανίκας» ο Βορίδης: Υπέρμαχος της καλλιέργειας κάνναβης παρά τα όσα (υποκριτικά) υποστήριζε μέχρι πρόσφατα | newsbreak

Πως να αισθάνονται άραγε οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας;

Ένα- ένα τα αφηγήματα που τους πούλησαν για να τους υφαρπάξουν την ψήφο καταρρέουν…

Το Μακεδονικό….

Τώρα ο Μπάφος…

Και έπεται συνέχεια!