Δέκα συνολικά οι τραυματίες – Μία σύλληψη

Επίθεση με βιτριόλι είχαμε πριν από λίγη στη Μονή Πετράκη στο Κολωνάκι είχαμε πριν από λίγο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lawandorder.gr.

Τραυματισμένοι είναι 7 Μητροπολίτες, δύο δικηγόροι καθώς και ο φρουρός της Μονής.

Οι τραυματισμένοι μεταφέρονται ήδη στο νοσοκομείο «Λαϊκό» ενώ υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή.

Σύμφωνα με περιοίκους το άτομο που πραγματοποίησε την επίθεση χαρακτηρίζεται ως «παρανοϊκό» ενώ έχει ήδη πραγματοποιηθεί μία σύλληψη.

Η σύλληψη του ατόμου πραγματοποιήθηκε από τον φρουρό ασφαλείας της Μονής με την συνδρομή ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών οι οποίοι έσπευσαν πρώτοι στο σημείο. Ο ίδιος ο φρουρός ασφαλείας έχει και αυτός τραυματιστεί από το καυστικό υγρό και έχει μεταφερθεί επίσης στο νοσοκομείο.

Αναφορικά με το ίδιο το γεγονός, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεδρίαζε το Δικαστικό Συμβούλιο στο 2ο όροφο της Μονής με θέμα την καθαίρεση ενός Ιερέα. Ο προς καθαίρεση ιερέας είχε καταφέρει να περάσει μέσα στο χώρο της συνεδρίασης δύο μπουκάλια με καυστικό υγρό το οποία, κατά πάσα πιθανότητα, όταν άκουσε την αρνητική για αυτόν απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, εκτόξευσε προς τους παρευρισκόμενου.