⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Πρωτοφανείς εικόνες στα δικαστήρια Αμαλιάδας στην Ηλεία με τον δικηγόρο να έρχεται στα χέρια με γυναίκα…

Στα χέρια ήρθαν χθες το πρωί (23-02-2022), στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας στην Ηλεία ένας δικηγόρος και μια γυναίκα, που παρά την παρέμβαση και του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Θανάση Θεοδόση, οι δύο εμπλεκόμενοι δεν σταματούσαν, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Αστυνομία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μετά το «επεισόδιο» φέρεται να πήγε στο νοσοκομείο, καταγγέλλοντας ότι χτυπήθηκε! Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε μετά από έντονη λογομαχία του δικηγόρου και της γυναίκας, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αντίδικος σε υπόθεση.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, τα «πνεύματα» οξύνθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, και μετά τις έντονες λεκτικές αντεγκλήσεις ήρθαν στα χέρια, με όσους ήταν παρόντες να μην πιστεύουν αυτό που συνέβαινε.

Στο σημείο που εκτυλίσσονταν το σοβαρό αυτό «επεισόδιο» έφτασαν αστυνομικοί και αφού τους χώρισαν και τους απομάκρυναν, και οι δύο υπέβαλλαν μηνύσεις εκατέρωθεν!

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις