Μοιράσου το άρθρο
«Ο κ. Οικονόμου μας ενημέρωσε πως και για τις παρακολουθήσεις η κυβέρνηση δεν φέρει καμία ευθύνη γιατί όλη η Ευρώπη είναι αντιμέτωπη με την απειλή των παρακολουθήσεων», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Επίθεση κατά του Γιάννη Οικονόμου εξαπέλυσε ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις παρακολουθήσεις, φαινόμενο με το οποίο είναι αντιμέτωπη όλη η Ευρώπη, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

«Μετά την πανδημία με το αρνητικό ρεκόρ θανάτων σε όλη την Ευρώπη, την ενεργειακή κρίση με τις μεγαλύτερες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος στην Ευρώπη, τα καύσιμα με την ακριβότερη βενζίνη στην ΕΕ, ο κ. Οικονόμου σήμερα μας ενημέρωσε πως και για τις παρακολουθήσεις η κυβέρνηση δεν φέρει καμία ευθύνη γιατί «όλη η Ευρώπη είναι αντιμέτωπη με την απειλή των παρακολουθήσεων».

Η αλαζονεία και η μετάθεση ευθυνών στον διεθνή παράγοντα για ό,τι στραβό κάνει ο κ. Μητσοτάκης έχει καταντήσει αηδία», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Περιμένουμε από τον κ. Οικονόμου μία ξεκάθαρη απάντηση:

Ισχύει η προ μηνών δήλωσή του για την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη την οποία απέδιδε σε ιδιώτες και σύμφωνα με τον οποίο «θα ήταν εξαιρετικά προβληματικό εάν η κυβέρνηση γνώριζε»;

Ή ισχύει η διπλή παραδοχή του επικεφαλής της ΕΥΠ στην Επιτροπή της Βουλής πως παρακολουθούσαν τον κ. Κουκάκη;»

ieidiseis.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις