Βίντεο που σοκάρει δείχνει ένοπλους κλέφτες αυτοκινήτων να ανοίγουν πυρ εναντίον μιας οικογένειας στο Μισισιπή των ΗΠΑ, στην είσοδο του σπιτιού τους.

Οι κλεφτες στην προσπάθειά τους να πάρουν το αυτοκίνητο της οικογένειας, σε ένα περιστατικό που προκαλεί οργή στις ΗΠΑ, επιχείρησαν να φύγουν με το όχημα των θυμάτων ενώ βρίσκονταν μέσα μικρά παιδιά.

Το υλικό από την κάμερα που περιήλθε στην κατοχή του τοπικού ειδησεογραφικού σταθμού WAPT, δείχνει δύο άνδρες να πλησιάζουν στο σπίτι της οικογένειας στο Τζάκσον του Μισισιπή, με τουλάχιστον έναν δράστη να στρέφει το όπλο του προς μια γυναίκα, την Χέδερ Άλεν, και τον ενήλικο γιο της που στέκονται δίπλα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο σταθμευμένο στην είσοδο.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, ακούγεται ένας πυροβολισμός καθώς η γυναίκα με το παιδί σκύβουν για να βρουν καταφύγιο πίσω από το αυτοκίνητο, ενώ οι άνδρες πλησιάζουν, κραδαίνοντας το όπλο.

Στη συνέχεια, ένας από τους άνδρες ανοίγει την πόρτα του οδηγού και τραβάει την κόρη της Allen έξω από το όχημα και μπαίνει πίσω από το τιμόνι.

Ο δράστης σημαδεύει με όπλο το πρόσωπο του άλλου γιου της Άλεν, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

«Πηδάει στη θέση του οδηγού, εγώ στέκομαι απ’ έξω και κοιτάζω μέσα και σημαδεύει με όπλο το πρόσωπο του μεγαλύτερου αγοριού μου», είπε.

Ο γιος της κατάφερε να βγει έξω τρέχοντας. Αλλά τα δύο μικρά εγγόνια της, τα παιδιά της κόρης της, ήταν ακόμα μέσα.

«Η κόρη μου φώναζε: “Τα μωρά μου, τα μωρά μου είναι στο αυτοκίνητο”», είπε η Allen.

Η Allen αποφάσισε να το ρισκάρει και να τα αρπάξει από το αυτοκίνητο, ενώ οι δύο δράστες ζητούσαν επανειλημμένα για τα κλειδιά.

Για να κάνει τους ένοπλους να φύγουν, η γυναίκα τους πέταξε τα δικά της κλειδιά και εκείνοι έφυγαν με το αυτοκίνητό της που ήταν παρκαρισμένο στην είσοδο, όπως δείχνει το βίντεο.

Το όχημά της βρέθηκε σε μεγάλο βαθμό άθικτο μόλις δύο τετράγωνα μακριά, περίπου 40 λεπτά μετά την κλοπή του αυτοκινήτου, όπως δήλωσε η τοπική αστυνομία.

«Δεν κοιμάμαι. Το άγχος του μεγαλύτερου γιου μου είναι στα ύψη – είναι ακόμη και φοβισμένος. Η κόρη μου, έχει πάθει σοκ, αλλά είναι ασφαλής», δήλωσε στο WAPT.

Η Άλεν ζει στην περιοχή μόλις τρεις μήνες, αλλά ήδη θέλει να φύγει από το Τζάκσον μετά το τρομακτικό περιστατικό.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

newsit.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις