Οι αστυνομικοί θα αναπτυχθούν σήμερα και αύριο Δευτέρα για να ενισχύσουν την ασφάλεια των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Μετανάστευσης που βρίσκονται ήδη στη Μινεσότα
Οι αστυνομικοί θα αναπτυχθούν σήμερα και αύριο Δευτέρα για να ενισχύσουν την ασφάλεια των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Μετανάστευσης, Τελωνείων και Συνοριακής Περιπολίας που βρίσκονται ήδη στη Μινεσότα, δήλωσε η Νόεμ στην εκπομπή Sunday Morning Futures του τηλεοπτικού δικτύου Fox News. Περίπου 2.000 ομοσπονδιακοί αστυνομικοί έχουν ήδη σταλεί στην περιοχή Μινεάπολης-Σεντ Πολ, στο πλαίσιο της της μεγαλύτερης επιχείρησης που έχει κάνει ποτέ το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας.
Οι νέες ενισχύσεις με αστυνομικές δυνάμεις είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν, παρόλο που περισσότερες από 1.000 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είχαν προγραμματιστεί να γίνουν σε εθνικό επίπεδο αυτό το Σαββατοκύριακο, για την πίεση που ασκεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση για απελάσεις και για τον θανάσιμο πυροβολισμό της 37χρονης Ρενέ Γκουντ την Τετάρτη από έναν αξιωματικό της ICE.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις























































