⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΟ πρωθυπουργός του Ιράκ Μουστάφα Αλ Καντίμι έπαυσε από τα καθήκοντά του τον υπουργό Υγείας μετά την πολύνεκρη πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε νοσοκομείο της Βαγδάτης όπου νοσηλεύονταν ασθενείς με Covid-19.
Ο μέχρι σήμερα υπουργός Υγείας Χασάν αλ Ταμίμι θα κληθεί να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για την πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 82 ανθρώπους.
Ο κυβερνήτης της Βαγδάτης, ο Μοχάμεντ Τζαμπέρ, ο οποίος είχε ζητήσει νωρίτερα τη συγκρότηση ερευνητικής επιτροπής για την τραγωδία αυτή, θα δώσει επίσης κατάθεση, όπως και ο επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της ανατολικής Βαγδάτης. «Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα παρουσιαστούν εντός πέντε ημερών στην κυβέρνηση», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Καζίμι.
Η πυρκαγιά, από την οποία τραυματίστηκαν επίσης 110 άνθρωποι, φέρεται να προκλήθηκε από την έκρηξη φιαλών οξυγόνου στο νοσοκομείο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-lawandorder.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



















































