Τι γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ για τις συλλήψεις

Συναγερμό έχει προκαλέσει στην ΕΛΑΣ η υπόθεση με τους δύο Τούρκους που συνελήφθησαν για κατασκοπεία στον Πόρο. Πρόκειται για ένα περίεργο περιστατικό, το οποίο έχει μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας αλλά και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Όπως αναφέρει το Live News, πρόκειται για δύο Τούρκου υπήκοους ηλικίας 58 και 48 ετών, τους οποίους εντόπισε αστυνομικός να καταγράφουν πλάνα από στρατιωτικές εγκαταστάσεις με drone. Οι δύο άνδρες εισήλθαν στη χώρα μας πριν από λίγες μέρες και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν εκκρεμεί κάποια ποινική υπόθεση σε βάρος τους.

Τους δύο Τούρκους εντόπισε αστυνομικός να καταγράφουν πλάνα σε περιοχή δίπλα από το κέντρο Κέντρο Εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους τους κατευθύνθηκαν στη συνέχεια στη Μονεμβασιά, όπου και συνελήφθησαν μετά από μήνυση του Πολεμικού Ναυτικού.

Τι αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ

Παράλληλα, στα τουρκικά ΜΜΕ, η είδηση μεταδίδεται καθαρά ειδησεογραφικά, χωρίς να γίνεται κάποιο σχόλιο.  «Δύο Τούρκοι υπήκοοι πέταξαν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος το περασμένο Σάββατο πάνω από μια ναυτική βάση στο νησί του Πόρου, νότια της ελληνικής πρωτεύουσας, της Αθήνας. Οι δύο Τούρκοι συνελήφθησαν αφού έγινε αντιληπτή η κατάσταση» αναφέρει το κρατικό κανάλι TRT.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις