Το φορτηγάκι φαίνεται να μειώνει ταχύτητα και να εκρήγνυται στο κέντρο του Τελ Αβίβ, ενώ στο σημείο στεκόταν ένας Ισραηλινός περιμένοντας να περάσει απέναντι
Την έκρηξη ενός αυτοκινήτου στο Τελ Αβίβ, την ώρα που ακριβώς δίπλα βρισκόταν ένας Ισραηλινός, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του ισραηλινού στρατού.
Στα πλάνα φαίνεται ένα φορτηγάκι με καρότσα να κινείται σε κεντρικό δρόμο του Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ, και να μειώνει ταχύτητα την ώρα που στεκόταν εκεί ένας Ισραηλινός περιμένοντας να περάσει απέναντι.
Το επόμενο δευτερόλεπτο το φορτηγάκι εκρήγνυται και τυλίγεται στις φλόγες. Ο πεζός φαίνεται να φλέγεται και να πέφτει στην άσφαλτο. Δευτερόλεπτα αργότερα ο οδηγός του μικρού φορτηγού εκτοξεύεται λίγα μέτρα πιο πέρα.
Την ανατριχιαστική εικόνα από την έκρηξη στο Τελ Αβίβ κατέγραψε κάμερα του ισραηλινού στρατού
Η Χαμάς αύριο παραδίδει τέσσερις σορούς ομήρων
Αύριο, η Χαμάς δήλωσε ότι θα παραδώσει τις σορούς τεσσάρων ομήρων. Πρόκειται για τον 2χρονο Κφιρ, τον 5χρονο Αριέλ και τη μητέρα τους, Σίρι Μπίμπας. Ο πατέρας τους απελευθερώθηκε από τη Χαμάς νωρίτερα αυτόν τον μήνα.
Ο Κφιρ, ο νεώτερος όμηρος, δεν γιόρτασε ποτέ τα γενέθλιά του στην ελευθερία μετά την απαγωγή του ίδιου και της οικογένειάς του από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, όταν ήταν μόλις 9 μηνών.
Το Σάββατο θα απελευθερωθούν ακόμα έξι ισραηλινοί όμηροι, ηλικίας από 22 έως 40 ετών. Είναι οι τελευταίοι ζωντανοί όμηροι που απελευθερώνονται στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της εκεχειρίας. Όταν ολοκληρωθεί η φάση αυτή θα απομένουν στη Γάζα μόνο τέσσερις όμηροι, για τους οποίους πιστεύεται ότι είναι νεκροί.
in.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις