⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 10/03, με τις σημαντικότερες βροχοπτώσεις να έχουν εκδηλωθεί στην Κέρκυρα και την Ήπειρο.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, από αργά το βράδυ έως τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 11/03 χιονοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο, φαινόμενα που στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι τοπικά έντονα.

Στην υπόλοιπη χώρα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 11/03 θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις, που κατά τόπους και κυρίως πάνω από τη θάλασσα θα συνοδεύονται από καταιγίδες, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Στους προγνωστικούς χάρτες που ακολουθούν αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή των φαινομένων που αναμένεται να εκδηλωθούν στη χώρα τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες και κατά το τρίωρο 05:00 – 08:00 της Πέμπτης 11/03. Με ροζ αποχρώσεις απεικονίζονται οι χιονοπτώσεις.

Πηγή: meteo.gr -enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις