Ένας τυχαίος έλεγχος της ομάδας ΔΙΑΣ στην Καισαριανή, το βράδυ της Παρασκευής, αποκάλυψε κρυψώνα ναρκωτικών μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Ένας τυχαίος έλεγχος της ομάδας ΔΙΑΣ στην Καισαριανή, το βράδυ της Παρασκευής, αποκάλυψε κρυψώνα ναρκωτικών μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Στο όχημα επέβαιναν δύο άνδρες –ένας Έλληνας και ένας Αλβανός– οι οποίοι συνελήφθησαν επιτόπου, καθώς στην κατοχή τους εντοπίστηκαν ποσότητες ροζ κοκαΐνης, κεταμίνης, ecstasy, MDMA και χρηματικά ποσά.
Ο ύποπτος έλεγχος και το “λαβράκι”
Όπως κατέθεσαν οι αστυνομικοί, το όχημα τους φάνηκε ύποπτο λόγω της στάσης και συμπεριφοράς των επιβαινόντων. Όταν το ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν ο Αλβανός και συνοδηγός ο Έλληνας.
Στην κατοχή του Έλληνα, μέσα στο τσαντάκι του, βρέθηκαν 935 ευρώ σε χαρτονομίσματα διαφόρων αξιών, για τα οποία δεν μπορούσε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε λεπτομερή έρευνα του οχήματος.
Τα ευρήματα μέσα στο αυτοκίνητο
Στο ντουλαπάκι και σε άλλα σημεία του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-
43 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν πιθανώς κοκαΐνη (1 γραμμάριο η καθεμία)
-
3 συσκευασίες ροζ κοκαΐνης (0,7 γραμ. η καθεμία)
-
Ποσότητες MDMA σε μορφή σκόνης
-
21 χάπια ecstasy
-
6 χάπια xanax
-
3 νάιλον σακουλάκια με κεταμίνη (0,8 γραμ. η καθεμία)
-
Ποσό 590 ευρώ σε μετρητά
-
2 κινητά τελευταίας τεχνολογίας
Ομολογία και υπερασπιστική γραμμή
Ο οδηγός του οχήματος ομολόγησε ότι τα ναρκωτικά του ανήκουν, λέγοντας πως προορίζονταν για προσωπική του χρήση, καθώς είναι τοξικοεξαρτημένος. Αντιθέτως, ο συνοδηγός αρνείται κάθε εμπλοκή.
Το όχημα ήταν μισθωμένο από τον οδηγό από τις 18 Ιουνίου, για διάστημα ενός έτους. Οι Αρχές εκτιμούν ότι η αλλαγή οχημάτων αποτελεί συνήθη πρακτική αποφυγής εντοπισμού από τις διωκτικές αρχές.
Έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στις οικίες των συλληφθέντων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, χωρίς να εντοπιστούν επιπλέον ευρήματα.
Στον ανακριτή την Τρίτη
Οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν την Τρίτη στην 1η Ανακρίτρια Ναρκωτικών για να απολογηθούν.
Ο συνήγορός τους, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε στο Newpost:
«Ο συνοδηγός δεν έχει την παραμικρή ιδέα για τα ναρκωτικά και δεν έχει καμία σχέση μαζί τους. Ο οδηγός έχει ομολογήσει από την πρώτη στιγμή ότι του ανήκαν. Ήταν για προσωπική του χρήση, καθώς είναι τοξικοεξαρτημένος. Θα παρουσιάσουμε στην κυρία Ανακρίτρια όλα τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης».
newpost.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































